20.10.2020.

12:48

Foto:

Vesti

KAO ŠTO SMO POBEDILI TAJKUNE, TAKO ĆEMO POBEDITI I KRIMINAL! Vesić pružio podršku Vučiću i poručio: Izbor nove vlade je ključan!

Zamenik gradonačelika Beograda, Goran Vesić, naveo je da država ima snage i odlučnosti da se obračuna sa organizovanim kriminalom, ali i da je izbor nove Vlade ključan faktor.

Vesić je na Fejsbuku naveo da kao što je država sprovela reforme i pobedila "tajkune" koji su do 2012. godine vodili zemlju, kao što je pobedila ekonomsku krizu i izborila se za bolji život i nova radna mesta, tako će, kaže, pobediti i kriminal.

- Država ima snage i odlučnosti da se obračuna sa organizovanim kriminalom. Kao što smo sproveli reforme, kao što smo pobedili tajkune koji su do 2012. godine vodili zemlju, kao što smo pobedili ekonomsku krizu i izborili se za bolji život i nova radna mesta tako ćemo da pobedimo kriminal. Država će obezbediti da Srbija bude sigurna za sve građanke i građane i da niko ne može da bude izvan zakona. Da bi predsednik Vučić dobio ovu bitku neophodno je da je vode svi državni organi. Zato je izbor nove Vlade ključan u borbi protiv organizovanog kriminala jer ta Vlada treba da bude najveća podrška predsedniku - napisao je Vesić.