25.10.2020.

10:49

Foto:

Vesti

VLADALI SRBIJOM BEZ POVERENJA I PODRŠKE NARODA! PS: Srbija svoje najveće poraze i izdaje doživela za vreme vlasti Jeremića

- Srbija je svoje najveće poraze, izdaje i prevare doživela za vreme vlasti Vuka Jeremića koga građani Srbije nikada i ni za šta nisu birali.

Posebna je sramota da Jeremić koji je vladao uz pomoć stranaca, uopšte i govori o legitimitetu ove vlasti, jer Aleksandar Vučić ima takvu podršku naroda koju ni Jeremić, ni DOS nikada nisu imali, niti će. 

Dok su Jeremić i DOS vladali Srbijom bez poverenja i podrške naroda, naša zemlja je ostala bez Crne Gore, a Kosovo je postalo skoro nezavisno. 

Umesto da lobira za Srbiju i njene interese, Jeremić je i kao šef diplomatije i kao predsednik skupštine UN-a pravio svoje privatne kombinacije sa osuđenim svetskim lopužama Patrikom Hoom i Tidijanom Gadiom, na čijim suđenjima je morao i moraće da objašnjava poreklo miliona. 

Jeremić koji je navikao da ga biraju stranci i da služi strancima, ponovo priziva okupaciju Srbije, jer se nada da će ga stranci, još jednom, dovesti na vlast. 

Kao što je brukao i pljuvao Srbiju dok je bio šef diplomatije, tako i sada pokušava da blaćenjem Srbije ponovo postane miljenik stranaca- naveli su u PS.