25.10.2020.

14:29

Foto:

Vesti

AKO SAM KRETEN, PEDER, MAFIJAŠ I PSIHOPATA, ZAŠTO SE RADUJETE MOJOJ PROPASTI U SNS? Vučić opet "ućutkao" N1: JA BIH NA VAŠEM MESTU NAVIJAO ZA MENE!

 

- Svakoga dana najviše smeća istresu ma moju glavu. Svakoga dana govore da sam najgori na svetu... kreten, peder, picousti, mafijaš, ludak, psihopata... Bilo koji od medija koji pripadaju jednom od dvojice tajkuna. Pa čekajte, ljudi, zar nije njihov najviši interes da upravo ja budem na čelu liste SNS jer će tako najlakše da pobede onog koji je najgori? - upitao je Vučić. 

Prema njegovim rečima, opozicija i njima naklonjeni mediji samo traže da se izbori razdvajaju i da Aleksandar Vučić ne bude ni na jednoj listi.

- Pa zašto to radite, kad sam ubedljivo najgori? Pa vaši dolaze na vlast. Vratiće se ovi što su posakrivali 619 miliona evra u zidove i što još nisu uspeli da ih potroše na svoje medije i sve ove aktivnosti... Zašto se radujete mojoj propasti na skupštini SNS? Da sam na vašem mestu ja bih navijao za Vučića zato što je to najsigurnija propast za SNS, a najsigurnija dobit za vas... - rekao je Vučić i dodao:

- A što se mojih reči tiče, ja sam jedno đubre nedosledno jer sam rekao da ćemo biti među prvih pet u Evropi, a mi smo ubedljivo prvi.