05.11.2020.

14:13

Foto:

Vesti

BOŠKO KUKA NAD SVOJOM SUDBINOM, MISLI DA ZAKON ZA NJEGA NE TREBA DA VAŽI! Tako ga je naučio NJEGOV GAZDA ĐILAS!

Boško, baš kako ga je naučio njegov gazda Đilas, misli da zakon treba da važi za sve građane, ali ne i za njega.

Videli smo svi da ne postoji to nasilje, huliganstvo i bahatost koje Boško nije spreman da preduzme kako bi se dodvorio Đilasu i dokopao se vlasti.

Boško, koji će ostati upamćen po čupanju saobraćajnih znakova, po upadu u RTS sa motornom testerom, po napadima na žene, nasilnim ulascima u institucije i njihovom skrnavljenju, ali i po fizičkom napadu i ugrožavanju života poslanika Marijana Rističevića, danas preko svojih Dverjana kuka što je, kao i svaki drugi građanin Srbije, jednak pred zakonom, kuka Boško što je kršio zakon i što je sada pozvan na odgovornost.

Informer

Tako Boško pokušava da se abolira od ikakve odgovornosti i da predstavi sve kao politički progon, istina je da nasilje nikome ne donosi ništa dobro i došlo je vreme da Boško Obradović to shvati. Šta god da pokuša, neće od sebe napraviti žrtvu, jer takvo ne razumno i siledžijsko ponašanje nije viđeno.

Na kraju, Obradoviću bi bolje bilo da se suoči sa istinom i konačno shvati da ni u svom rodnom gradu ga ne podržava vise od 10 ljudi, što najbolje pokazuje o kakvom se čoveku radi.