07.11.2020.

12:49

Foto:

Vesti

SREĆAN VAM OVAJ MRAK! Vladimir Đukanović ogorčen: Opskurni portal "Istinomer" će određivati šta je istina, a šta ne u Srbiji

- Ostao sam zatečen saznanjem da će najveća društvene mreža za ocenjivanje onih informacija koje su lažne a koje prave uzeti opskurni portal "Istinomer".
Naravno, ništa nije slučajno, "Istinomer" je portal koji je finansiran od strane raznoraznih liberalnih fondacija zapadni i NVO i ima zadatak da degradira svakog političara koji nije na liniji takozvanih liberalnih političara i u principu radi se o ljudima koji su pre svega propagandisti, ozbiljni lažovi i zapravo oni koji kreiraju javno mnjenje, ali na način takav da degradiraju svakoga ko drugačije misli.
Mi ulazimo u najmračniji period cenzurisanja informacija, ovo je ozbiljan udarac za demokratiju u Srbiji,ali kao što vidimo, to se dešava i u čitavom čovečanstvu kad neko može bez po muke i bez blama da cenzuriše predsednika SAD i kada mediji mogu da određuju ko će biti predsednik Amerike, a ne birači na izborima, onda možete misliti šta će se raditi ovde u Srbiji.

Plašim se da ubuduće nećemo dobijati preko Fejsbuka nikakve vesti iz Srbije i plašim se da je ova cenzura uvod u jedan ozbiljan atak na našu državu i mislim da će mnogi drugi političari u svetu nešto slično doživljavati samo ako nisu na liniji liberalnih shvatanja. Mislim da ćemo biti prinuđeni da pravimo razne alternativne varijante informisanja, sve ovo što rade Gugl, Instagram i Tviter i Fejsbuk je najozbiljnije cenzurisanje informacija i ovo je gore od najmračnijeg komunističkog perioda kada su razni cenzori puštali i dozvoljavali šta sme a šta ne sme.

Tako će ovde jedan opskurni portal, zapravo projekat raznoraznih NVO i zapadnih fondacija biti taj koji će nam određivati šta je istina, a šta ne i to će se tako pojavljivati na Fejsbuku. Srećan vam ovaj mrak i srećna vam borba protiv takvog mraka - naveo je on.