07.11.2020.

16:13

Foto:

Vesti

VUČIĆ IMA NAŠU PODRŠKU DA NASTAVI LAVOVSKU BORBU ZA KIM! Srpska lista razobličila Boška Obradovića!

Povodom zahteva Obradovića da se pregovori o KiM vrate u UN, Srpska lista navodi da Obradović, za koga SL navodi da je pobornik fašističke ideologije i propali lider desničarskih snaga u pokretu Dragana Ðilasa, nema kuraži da Ðilasa, (Vuka) Jeremića i (Borisa) Tadića upita zašto su pregovori izmešteni iz UN pod okrilje EU.

Podseća se da je Srbija u UN imala diplomatski bolju poziciju, a da Obradović lažima nastoji da odgovornost za izmeštanje pregovora iz UN pod okrilje EU prebaci na predsednika Aleksandra Vučića.

- Naravno, političke neznalice ne priznaju činjenicu da Srbija i njeni predstavnici nemaju mogućnost da biraju ko će predstavljati Albance u pregovorima, već imputiraju nekakvu odgovornost srpskom pregovaračkim timu - navodi Srpska lista.

Napominje da istovremeno Obradović ne pominje očiglednu odgovornost Ðilasovog političkog lidera Tadića i "pajtosa" Jeremića i Borka Stefanovića, zbog uspostavljanja administrativne linije ili granice između Srba i Srba na Jarinju i Brnjaku.

- Ne zato što za ove činjenice ne zna, već zato što ne sme da ih pomene - dodaje se u sopaštenju.

Srpska lista poručuje da srpski narod na Kosovu i Metohiju pruža snažnu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću da, bez obzira ko se nalazi prekoputa njega na pregovorima, nastavi da se "lavovski bori za srpske nacionalne interese, a pre svega mir".