13.11.2020.

13:34

Foto:

Vesti

POPOVIĆ: MLAĐAN ĐORĐEVIĆ ŽELI PONOVO DA POSVAĐA SRBIJU I RUSIJU

Mlađan Đorđević u svojim neutemeljenim i površnim izjavama nastoji da u javnosti stvori utisak da su odnosi Srbije i Rusije loši i da državno rukovodstvo Srbije, na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, ruši prijateljske i partnerske odnose Srbije i Rusije.

Ovaj čovek, za koga odgovorno tvrdim da nema apsolutno nikakav kontakt sa državnim rukovodstvom i institucijama Ruske Federacije, lažno se predstavlja kao prijatelj Rusije i pokušava da time ugrabi poneki politički poen u biračkom telu Srbije.

Кao ministar u Vladi Srbije, koja je ostvarila najbolje odnose sa Ruskom Federacijom u istoriji, zahvaljujući predsedniku Aleksandru Vučiću i predsedniku Vladimiru Putinu, dosledno  ću raskrinkavati ove neistine Mlađana Đorđevića i njemu sličnih kojima je jedini cilj slaba Srbija koja je posvađana sa Rusijom.

Mlađan Đorđević je "kukavičje jaje" koje se podmeće patriotskom biračkom telu. On se predstavlja kao zagovornik saradnje sa Rusijom, a u stvari se radi o čoveku koji je bio deo vlasti koja je činila sve da posvađa Srbiju i Rusiju. Na sreću, to se nikada neće dogoditi, jer i Mlađan Đorđević i njegovi tadašnji šefovi nikada više neće dobiti priliku da odlučuju o sudbini Srbije.

Vlada Republike Srbije, uz podršku predsednika Aleksandra Vučića, nastaviće da radi na jačanju odnosa sa Rusijom i realizaciji započetih ekonomskih projekata, jer je čvrsta saradnja sa Rusijom garant ekonomskog napretka Srbije i očuvanja teritorijalnog integriteta i suvereniteta Srbije po pitanju Кosova.