19.11.2020.

12:55

Foto:

Vesti

PUNA PODRŠKA VUČIĆU U BORBI ZA JAKU I STABILNU SRBIJU! Gradonačelnici Pirota i Niša OSUDILI JEZIVE PRETNJE upućene predsedniku Srbije!

Gradonačelnik Pirota mr Vladan Vasić najoštrije je osudio stravične pretnje, koje su upućene predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, a koje je uputila osoba koja je, kako su javile Večernje novosti, uhapšena u efikasnoj akciji BIA i Tužilaštva za visokotehnološki kriminal iz Beograda. Pomena osoba je, kako pišu Novosti poreklom iz Paraćina, ali je uhapšena u Pirotu.

- Najoštrije osudjujem ovakvo nedopustivo ponašanje pojedinaca i pretnje upućene predsedniku države, gospodinu Aleksandru Vučiću. Misleći da su hrabri u tom virtuelnom svetu, pojedinci nekontrolisano upućuju uvrede i pretnje, svima onima koji imaju drugačija mišljenja i stavove.  Ovo je primer zloupotrebe slobode govora u svakom demokratskom društvu, kome svi težimo, i državni organi moraju ovakvim slučajevima stati na put-kazao je u izjavi Pirotskim vestima gradonačelnik Pirota i član Predsedništva SNS Vladan Vasić.

Informer

Vladan Vasić

Takođe, gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski rekla je da najoštrije osuđuje pretnje upućene predsedniku Vučiću i da se svaki čestiti građanin Srbije stidi govora kojim se ugrožavaju životi građana ove zemlje.

Informer

Dragana Sotirovski

- Najoštrije osuđujem pretnje upućene predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću u danima kada se Srbija bori sa posledicama Kovida-19. Svaki čestiti i pošteni građanin Srbije, koji se iskreno zalaže za napredak ove zemlje se stidi govora kojim se ugrožavaju životi drugih građana. U Srbiji svako ima pravo da saopšti svoj politički stav ali na zakonom propisan način ne vređajući, ne ponižavajući i ne preteći. Srbija je pravno uređena zemlja, na evropskom putu u kojoj se poštuju Ustav i zakoni zemlje.  Puna podrška predsedniku Aleksandru Vučiću u borbi za jaku i stabilnu Srbiju.