26.11.2020.

10:53

Foto:

Vesti

GDE JE SADA MARINIKA TEPIĆ DA OSUDI POZIV NA UBISTVO?! Ðorđević: Nogo crta Vučiću metu na čelu!


"Gde je sada Marinika Tepić da osudi poziv na ubistvo? Gde je sada opozicija da javno pljune u lice svom članu? Nema ih zato što su oni ti koji ga huškaju da preti, poziva na linč. Zar vas nije sramota da nedužnom detetu Vukanu crtate metu? Da li mislite da Milica i Danilo treba da budu ubijeni zato što im je Vučić otac? Da se cela Vučićeva porodica plaši? Da li je ova izjava poziv na streljane upućen svim građanima koji podržavaju Vučića, koji su ga birali i koji žele da on vodi našu zemlju?", naveo je Ðorđević u saopštenju.

Prema njegovim rečima za razliku od opozicije koja želi smrt neistomišljenicima, vladajuća stranka nikada nije podržavala nijedan vid nasilja.

"Narodu je i više nego jasno da opozicija uz pomoć nasilja želi da dođe na vlast. Ðilasovi sledbenici migrantima prete žicom, pozivaju na nasilje nad ženama, crtaju mete nedužnoj deci. To je njihova politika i vizija boljeg života", naveo je Ðorđević.

Ðorđević je poručio da će SNS nastaviti borbu protiv nasilja, kriminala, mafije, da će se boriti za obezbeđivanje boljih uslova za život i rad naših građana, da će zaštititi sve kategorije stanovništva a posebnu brigu voditi o deci koja predstavljaju budućnost Srbije.

Podsetimo, bivši poslanik i sledbenik politike Dragana Đilasa Srđan Nogo sinoć je otvoreno prizivao na krv i to je udario na porodicu predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Snimak možete pogledati OVDE.