26.11.2020.

11:25

Foto:

Vesti

ĐILAS I NJEGOVE MARIONETE NEMAJU ŠTA DRUGO DA PONUDE, SEM MRŽNJE, BOLESNIH PRETNJI I KRVI! Mirković: Krajnje vreme da država reaguje na pretnje Vučiću!

"Ovo je samo jedna u nizu pretnji upućenih pre svega građaninu Aleksandru Vučiću, njegovoj deci, roditeljima i postavlja se pitanje da li on kao državljanin Srbije uopšte ima nekakva prava. Ako na to dodamo da je plaćeni ubica Čaba Der, pre nekoliko dana mađarskim istražnim organima priznao da je od dva kriminalna klana dobio ponudu da ubije predsednika Aleksandra Vučića, postavlja se pitanje šta je još potrebno da se desi da se ovakve pretnje shvate krajnje ozbiljno", upitao je Mirković u saopštenju.

On navodi da je neophodno da država hitno reaguje, stane na put "bolesnim umovima" i na taj način pokaže spremnost da se svako u Srbiji oseća bezbedno.

"Nedostatak podrške Ðilas sigurno neće na ovaj način nadoknaditi, a posebno ne Ðilasove marionete, koje sem mržnje, bolesnih pretnji i prolivene krvi nemaju šta drugo da ponude", naveo je Mirković, koji je ocenio da je Nogo "Ðilasov jurišnik".

Podsetimo, bivši poslanik i sledbenik politike Dragana Đilasa Srđan Nogo sinoć je otvoreno prizivao na krv i to je udario na porodicu predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Snimak možete pogledati OVDE.