26.11.2020.

17:59

Foto:

Vesti

NEMA PARALELE IZMEĐU VUČIĆA I ĐINĐIĆA! Mi smo pokojnog premijera napadali, ali nismo UDARALI NA PORODICU! Dejan Mihajlov objasnio razliku između nekadašnje i današnje opozicije!

- Hajka koja se mesecima i godinama vodi u medijima protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića dosad je neviđena u političkom životu Srbije. Koliko god smo se mi u ono vreme sukobljavali sa pokojnim premijerom Zoranom Đinđićem, nikad nikom nisu pominjana deca, otac, majka... 

Pošto se povlači paralela sa ubijenim premijerom Đinđićem, moram da kažem da u ono vreme nikad se nije desilo da se nekome pominje majka, otac, dete... Neprestano fabrikovanje lažnih afera stvorilo je atmosferu da je predsednik Aleksandar Vučić legitimna meta za svakog tviteraša koji sa punim pravom može da mu priziva zlo.

Vođenje politike na ovaj način od strane pripadnika opozicije i pripadnika javnog mnjenja pokazatelj je njihove političke nemoći, nedostatak osnovnih ljudskih vrednosti, a sve sa ciljem da putem ulice, vaninstitucionalno prekroje volju građana i naštete Srbiji. 

Svaki normalan čovek mora oštro da se suprotstavi ovom pokušaju da se zaštite porodice političara, posebno oni članovi koji ne učestvuju u političkom životu i da se politika vrati u institucije - rekao je Mihajlov.