18.12.2020.

09:41

Foto:

Vesti

HRVATSKI MEDIJI OPSEDNUTI VUČIĆEM! Zbog jake Srbije optužuju ga da je protiv EU?!

Informer

Tekst Večernjeg lista o Vučiću

- Teško je razumeti, a još teže opravdati bezuslovnu podršku koju je Aleksandar Vučić dobijao od Evropske Unije - pita se novinar Večernjeg lista, da bi već u sledećem pasusu pobio sve svoje tvrdnje konstatacijom da je napredak Srbije ka EU realan i vidljiv na brojnim i konkretnim područjima.

Da su mnogi svesni činjenice da Srbija napreduje pokazuju komentari hrvatskih čitalaca su potpuno iznenadili urednike portala. Osim onih koji standardno mrze Srbiju i pljuju naš narod, javilo se i mnogo mudrijih koji kažu:

- Srbija sa Vučićem raste i jača ekonomski, vojno, nema inflaciju, Vučić vodi pametnu politiku na koju i Hrvatska i EU treba da se ugledaju!

Informer

Večernji list

Hrvatski portal se iščuđava podršci koju srpski predsednik dobija iz EU, pa su se njihovi čitaoci iz Hrvatske potrudili da im otvore oči zaslepljene mržnjom!

- Vi možete da govorita šta hoćete, alin činjenice su drugačije. Srbija nikad nije bila bliže Zagrebu, ekonomski nikad jača, vojno je nedostižna, ima zaleđinu od Rusije, ekonomski se razvija...

Informer

Printskrin/Večernji list

Posle svega, više nije potrebno ni komentarisati ove petparačke napade, jer su i čitaoci Večernjeg lista sami rekli šta misle o ovom tekstu.