02.01.2021.

21:16

Foto:

Vesti

ĐILASOV, JEREMIĆEV I TADIĆEV NAPAD NA STEFANOVIĆA ZNAČI DA MINISTAR DOBRO RADI! Marković: Srbija nama nije besmislica!

- Stefanović se zaboga  usudio da kaže da Srbija razmatra mogućnost vraćanja  obaveznog vojnog roka i to detaljno, argumentovano i pažljivo poštujući mišljenje građana i struke. Kad se u najrazvijenijim država EU vode ovakve rasprave i traže rešenja za mali broj regruta jer smo svi svedoci raznih vanrednih situacija koje pogađaju svet, to Đilasa, Jeremića, Tadića, njihove Veselinoviće, Ponoše, Samofalove i njihove medije ne uznemirava. Isto tako kada se naoružavaju i opremaju svoje vojske sve zemlje u regionu to im ne smeta, ali zato glasno poručuju sram bilo Srbiju što radi to isto.


Ako je 70 odsto građana za vraćanje obaveze vojske i dalje, kako sami tajkunski mediji kažu, ko je onda taj koji je poznat po jednoumlju i čije ste vi to građane slušali kad ste pre deset godina donosili odluku da ukinete ovu obavezu. Građane Srbije svakako niste, a ni pripadnike Vojske oni i danas kažu da je za vreme vaše vlasti vašim vajnim modernizacijama Vojska uništena jednako kao i NATO projektilima u bombardovanju. 

Informer

Aleksandar Marković


Činjenica je da obavezni vojni rok svakako nije bilo prvo što treba popravljati, jer su iza Tadića, Jeremića, Đilasa i bratije ostali razoreni korpusi, uništeno naoružanje, ukinute herojske jedinice, masovna otpuštanja i na kraju goli, bosi, razoružani i poniženi pripadnici. Potrebno je mnogo godina da se isprave pogubne posledice štetočinskih transformacija koju su izvodili, ali Nebojša Stefanović uz podršku predsednika Aleksandra Vučića nastavlja sa kontinuitetom opremanja i oporavka Vojske Srbije.   


Stefanović nastavlja ponosno da se bori za veće plate vojnika i snaženje naše Vojske, koja je garant sigurnosti i stabilnosti naše države, jer mu Srbija nije kao vama besmislica - kaže Marković.