11.01.2021.

16:22

Foto:

Vesti

ĐILAS SE NIJE OBOGATIO PRE POLITIKE! Marković oštro reagovao na tvrdnje lidera SSP!

U saoepštenju koje je medijima dostavila informativna služba SNS, Marković, naime, tvrdi, da je "Đilas u politiku ušao kao propali češki preduzetnik sa 74 hiljade evra, ženinom kućom i polovnim autom, te da je iz politike izašao sa 25 miliona evra u nekretninama".

"Zaključak je da je Ðilas imao 619 miliona razloga da uđe u politiku, a iz isto toliko želi da se opet dočepa vlasti", navodi Marković u saopštenju.

Dodaje, međutim, da je je rejting Đilaš kod građana Srbije gotovo na nuli, te da on pokušava da "zavara birače pričama da su Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka izgubili podršku većine građana Srbije iako je lista Aleksandar Vučić - za našu decu ostvarila istorijski rezultat u Srbiji pre, tek nešto više od pola godine".

To se, dodaje Marković, dogodilo na izborima na kojima "Ðilas nije smeo da učestvuje u strahu od potpunog političkog debakla, pa se krio iza nekakvog besmislenog bojkota i prizivao razne krvave scenarije, jer nasilje je jedino što nudi građanima, pored sopstvenog besomučnog bogaćenja".

Marković zaključuje da građani Srbije dobro znaju i "po zlu pamte rezultate Dragana Ðilasa i njegovih pajtaša" iz vremena kada su vladali Srbijom i kada je postojao samo jedan interes - Ðilasov.