Autor: Informer.rs

12.01.2021.

16:23

Foto:

Vesti

MIKI, NIJE LEPO NA LAŽIMA GRADITI KARIJERU! Aleksić se javio Đukanoviću, pa NOKAUTIRAN!

Iako mu je status pun slovnih grešaka, redakcija Informera se potrudila da ispravi njegove brljotine i prenese šta je hteo da kaže.

- Pošto vidim da je nastalo utrkivanje ko će bolje da zaštiti velikog vođu, pa kažu da sam miš koji nije smeo da prođe pored Andreja u sudu, ajde sada neka vernik i pošteni advokat Đukanović kaže kome se slošilo na suđenju, pa je tražio da sedne, meni ili Andreju - napisao je Aleksić.

Informer

Nedugo zatim usledio je Đukanovićev odgovor.

- Miki, opet bežiš od suštine. Na suđenju u parnici si bio manji od makovog zrna. Prilazio si da nam se pravdaš kako nemaš ništa lično protiv Andreja i da nam je jasno ko ti je dao "podatke" sa kojima obmanjuješ javnost. Da Miki, nama je jasno da su te navukli i da sad nemaš kud, pa moraš još dublje da ulaziš u laž. Stisli su te Miki. Nego, sve ćeš Miki morati lepo da kažeš kao svedok u krivičnom postupku za Jovanjicu, a verujem da ćeš uskoro i na optuženičku klupu. Konačno da se naučiš pameti i da nije lepo lagati i da na lažima ne može da se gradi politička karijera, posebno ne ako pristaneš da drugima na pravdi Boga uništavaš živote. ko drugome jamu kopa, sam u nju upada, Miki - odgovorio je Đukanović.

Informer