24.01.2021.

12:13

Foto:

Vesti

DŽABE SU ME PRISLUŠKIVALI, NIŠTA IZ TIH RAZGOVORA NE MOGU DA IZVUKU! Vučić: Neću ni reč da kažem, neka svoj posao završe nadležni organi!


- Neću da govorim o tome, nadležni organi rade svoj posao. Ni reč neću da kažem, to je za mene lično bilo veoma bolno, ali prevazišao sam to. A, ponosan sam na činjenicu da oni koji su to radili nemaju šta da izvuku iz tih razgovora - rekao je Vučić za TV Prva, upitan zna li ko ga je prisluškivao.

Mediji su juče objavili da su predsedniku predati diskovi na kojima je zabeleženo čak 660 minuta njegovih nezakonito prisluškivanih razgovora, među kojima su i oni sa sinom Danilom i rođenim bratom Andrejom.

Vučić je rekao i da ne živi da bi krao, niti da bi bio prebogat, "kao neki", već da nešto ostane iza njega.

- Da sa ovom energijom koju imam, pojurim sa prugama, putevima, platama, penzijama, Hilandarom, kao sa Hramom Svetog Svet, sa filmom o Jasenovcu, sa spomenikom Stefanu Nemanji… - naveo je Vučić.

Informer

Aleksandar Vučić



Kako kaže, ima problem sa neodgovornom politikom neodgovornih ljudi, kao i sa tim što je njegovom starijem sinu uništen život, što, kaže, lično ne može da oprosti onima koji su to radili, ne želeći da se i njihovoj deci to vrati na takav način.

- Nisam zabrinut, nemaju oni više ništa… Mislili su da mogu nečim da me ucenjuju… Zaboravite na to mene da ucenjujete. Pustite te razgovore i da vidite da nema ništa. A drugima, pitajte ih koliko su zarađivali tokom njihove vladavine i koliko su baknovne račune uvećali. To kod mene nećete da nađete. A, sve drugo - tražite koliko hoćete - rekao je Vučić.