01.02.2021.

21:55

Foto:

Vesti

TO RIDA, TO SE BACA PO PODU, TO HISTERIŠE! IZDRŽI, LEGENDO! Naprednjaci rasturili Vuka Jeremića: Bivši najbolji prijatelj Patrika Hoa danas je doživeo NERVNI SLOM!

Bivši najbolji prijatelj Patrika Hoa će ovaj dan da pamti po tome što je doživeo jubilarni 500. nervni slom, od zavisti, gledajući Vučića kako predstavlja Srbiju. Da se malo povrati, zamišljaće metro koji "otvara" sa Đilasom 2012. i spomenik sebi u centru Prištine. Zaslužio čovek - napisao je Vladimir Orlić član Predsedništva Srpske napredne stranke.

Na Jeremićeve optužbe reagovala je i poslanica Srpske napredne stranke Sandra Božić 

- Svoje izdajničko postojanje i dalje redovno pravdaš onima sa kojima si dogovorio j..majke Srbiji! U istoriju naše diplomatije ušlo je tvoje dovođenje Tačija na sednice SB UN, izmeštanje pitanja KiM iz UN u EU...samoproglašenje! Spomenik da ti podignu...ipak si rodonačelnik - napisala je ona na Tviteru.

Ništa blaži u osudama nije bio ni potpredsednik Gradsko odbora Srpske napredne stranke Milenko Jovanov. 

- Nije lako Jeremiću... Juče dizao ustanak, pa otišao kući kad mu se skinuo providni lak sa noktiju i nestalo vlažnih maramica, a danas, ceo dan gledao Vučića na televiziji, pa pukao od ljubomore. To rida, to se baca po podu, to histeriše, viče: "hoću i ja ovako!". Izdrži, legendo!