09.02.2021.

15:52

Foto:

Vesti

MIRKOVIĆ: Boško Obradović napadima na Stefanovića i Vučićevog sina hoće da "spere svoju sramotu i mutne radnje!

- Obradović je svestan da država odlično obavlja svoj posao u obračunu sa mafijom što pokazuju poslednja hapšenja, ali i hapšenja njegovih, Ðilasovih i Jeremićevih prijatelja, saradnika i kolega, ali kako ne sme to da pohvali zbog gazde, mora ovako da napada iz očaja - naveo je Mirković u saopštenju dodajući i da ovakvim napadima Obradović hoće da "spere svoju sramotu i mutne radnje".

Mirković je istakao i da za razliku od vremena Dragana Ðilasa, danas nema zaštićenih zbog stranačke pripadnosti što je više puta dokazano, pa nema potrebe da kako kaže, pored policajca, tužioca, proroka, sada glumi i sudije, te unapred određuje ko će u zatvor.

- Cilj je da se uspešan obračun sa mafijom baci u senku i da se razbijeni klan na svaki način uveže sa SNS-om iako to nema veze sa istinom - ukazao je Mirković isticući da će svako ko je prekršio zakon biti sankcionisan.

Podseća da je Aleksandar Vučić najavio odlučnu borbu protiv kriminala, čiji se rezultati već sada vide i koja će biti nastavljena, saopštio je GrO SNS.

Dveri su ranije danas u saopštenju zatražile od nadležnog tužilaštva i policije da posle hapšenja kriminalne grupe Veljka Belivuka ispitaju ulogu bivšeg ministra policije Nebojše Stefanovića i direktora policije Vladimira Rebića. Oni su upitali i zašto još nije uhapšena Dijana Hrkalović, kao i da li je tačno da je sin predsednika SNS fotografisan u društvu nekolicine uhapšenih iz te kriminalne grupe.