09.02.2021.

19:41

Foto:

Vesti

HVALA VAM, ZNAM KOLIKO STE KILOMETARA PREPREŠAČILI! Ministar Stefanović se zahvalio omladincima sa Voždovca! /FOTO/

Stefanović se prisetio kako je opština Voždovac nekada izgledala, a kako izgleda danas i istakao da je u sve to uložen ogroman rad velikog broja ljudi.

- Vama se posebno zahvaljujem jer znam koliko ste kilometara prepešačili, koliko ste starijih sugrađana obišli u vremenu najveće pandemije, kada smo se oslanjali upravo na vas mlade volontere i znam koliko je to značilo svim ljudima u Beogradu, Voždovcu i u Srbiji - rekao je Stefanović. 

Informer

- U ime predsednika Aleksandra Vučića i svih nas iz našeg Gradskog odbora se zahvaljujem na svemu što ste uradili za našu Stranku i što je vaš rezultat bio uvek onaj koji iščekujemo sa nestrpljenjem za naše pobede. Još 2008. godine sam znao da će se pobede samo nizati - naglasio je Stefanović. 

Informer

Stefanović je istakao da je Voždovac uvek iskreno uz svoju Stranku i predsednika i dodao da očekuje još veći rad i još ubedljivije pobede, a da je on tu da pomogne za sve što treba.

Informer

Predsednica Opštinskog odbora Voždovac Ivana Tomić Ilić rekla je da je imala tu čast da politički sazreva upravo uz predsednika Gradskog odbora, a da je on to učio od najboljeg Aleksandra Vučića. Tomić Ilić se zahvalila Stefanoviću na nesebičnoj podršci koju pruža Voždovcu.