11.02.2021.

12:20

Foto:

Vesti

NAPAD NA PREDSEDNIKA VUČIĆA SE POJAČAVA KADA SE "KRUG OKO TAJKUNSKE DRUŽINE SUŽAVA"! Božić o demagoškim performansima opozicije

- Kada država krene u obračun sa mafijom, i iza rešetaka im se nađu jataci i prvi saradnici, onda kreće i najprljaviji obračun sa porodicom i decom predsednika. Iz sve snage se različiti megafoni Dragana Ðilasa, Vuka Jeremića upiru da jeftinim i demagoškim performansima sakriju kriminal i lopovluk u kojem su ogrezli - navela je Božizć u saopštenju.

Ona ocenjuje da su najglasniji oni koji imaju najviše razloga da zauvek ćute i navodi da je Miroslav Aleksić iz Narodne stranke jedan od takvih, tvrdeći da je odgovoran za brojne malverzacije dok je bio predsenik opstine Trstenik.

Ona navodi malverzacije i nameštanje tendera između ostalog oko gasifikacije Trstenika, asfaltiranja, nasipanja puteva, malverzacija u javnim komunalnim preduzećima..., kao i da je sa tastom, taštom i ženom preko nevladine organizacije izvlačio novac iz budžeta Republike Srbije.

Božić tvrdi i da su nalogodavci Aleksića povezani sa ljudima iz podzemnih krugova, sa kojima, kako kaže, sudeći po foto albumima Ðilas i Marinika Tepić često sarađuju.

Potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić ponovio je ranije danas tvrdnje da su pojedini predstavnici vlasti povezni sa kriminalnim strukturama.