17.02.2021.

11:15

Foto:

Vesti

LAŽLJIVI VUK JEREMIĆ SADA POKUŠAVA DA SE OPERE iako je svima jasno da su njegovi IDIOTSKI POTEZI RAZORILI NAŠU BORBU za Kosovo i Metohiju!

Albanci su pre 13 godina jednostrano proglasili nezavisnost takozvanog Kosova, a onda se i na naslovnim stranama svojih novina zahvaljivali tadašnjem ministru spoljnih poslova, Vuku Jerermiću. 

- Kada su kosovski Albanci pre 13 godina jednostrano proglasili nezavisnost, u tome su ih agresivno podržale neke od najmoćnijih država sveta. Nije bilo lako svima njima reći u lice u Savetu bezbednosti UN da Srbija to NIKADA neće prihvatiti. Iza ovih reči stojim i danas - napisao je Jeremić uz snimak svog govora na Savetu bezbednosti UN.

Informer

"Hvala, Vuče!" - Jeremić glavna zvezda naslovnih strana prištinskih medija

Šiptarske novine su mu se 2010. godine zahvalile, jer im je utvrdio nezavisnost

- Vuk Jeremić je hitno zatražio mišljenje Međunarodnog suda pravde o legalnosti kosovske nezavisnosti.  Želja srpskog diplomate bila je ispunjena. Nezavisnost se smatrala u skladu sa svim međunarodnim zakonima - pisale su albanske novine tada.

Ipak, Srbi ne zaboravljaju i dobro se sećaju poniženja od strane Međunarodnog suda pravde i Albanaca, kao i Vuka Jeremića koji im je u tome pomogao!

Informer

printscreen