23.02.2021.

13:53

Foto:

Vesti

ANTISRPSKI AGITATOR VIOLA FON KRAMON JOŠ JEDNOM JE UHVAĆENA U LAŽI! Selaković: Ne zna se da li je odvratnija njena patološka mržnja prema Srbiji ili ljubav prema separatistima u Prištini!


Selaković u saopštenju ističe da je Srbija demokratska država u kojoj mediji imaju punu slobodu da kreiraju sopstvenu uređivačku politiku, i da se zahvaljuju kome god žele, i to je demokratska tekovina na koju smo ponosni.

Pri tom, navodi Selaković, Fon Kramon pomenuti bilbord opisuje kao plod dezinformisanja i propagande, iako je svakom građaninu Srbije jasno da naša država duguje veliku zahvalnost i Kini i njenom rukovodstvu na nesebičnoj pomoći u vreme teških izazova za našu zemlju.

O tome, naglašava, najneposrednije mogu da posvedoče stotine hiljada građana Srbije koji su primili kinesku vakcinu protiv virusa korona.

"Ne samo da gospođa Fon Kramon laže kada u srpskom medijskom prostoru halucinira državne medije, dezinformisanje i propagandu, već je upravo ona jedan od najvećih i najbesramnijih dezinformatora i proizvođača lažnih vesti u evropskoj administraciji, i sve to čini vođena neskrivenom mržnjom protiv Srbije", smatra funkcioner SNS.

"Podsećam da je gospođa Fon Kramon izvestilac za samoproglašeno "Kosovo" u Evropskom parlamentu, i da je nemoguće razlučiti da li je odvratnija njena patološka mržnja prema Srbiji ili njena ljubav iz interesa prema separatistima u Prištini", zaključio je Selaković u saopštenju.