23.02.2021.

19:04

Foto:

Vesti

SIN NENADA RAŠIĆA UČESTVOVAO U ZAKAZANOJ TUČI! Predsednik Vučić: Nemojte da pokazujemo ko je koga prvi udario, PODRAZUMEVA SE DA SVI KOJI SU UČETVOVALI TREBA DA BUDU UHAPŠENI!

- Videli ste juče kada je zbog tuče dveju grupa mladića, 20 na 20, unapred zakazane tri dana ranije, neki pokušali da optuže čak i mene, a Aljbin Kurti Srpsku listu i sve druge da je neko iz političkih razloga tukao sina Nenada Rašića. On je bio taj koji je došao na zakazanu tuču - podvukao je Vučić.

/VIDEO/ PREDSEDNIK VUČIĆ POSLE SEDNICE PREDSEDNIŠTVA SNS OBJAVIO NEŠTO ŠTO U ISTORIJI SRBIJE NIJE ZABELEŽENO: Mi ćemo 1. decembra imati SEDAM različitih autoputeva u izgradnji!

Rekao je da se sve dogodilo na dan kada škola nije radila.

- Nemojte da pokazujemo ko je koga prvi udario. Imamo sve podatke kako se sve odigralo, kako je tekla svađa oko jedne devojke, ko je koga uvredio sa „Šiptare“. Imamo apsolutno sve podatke. Kakve to veze ima sa Srpskom listom? - kazao je on.

Vučić je rekao da je samo gledao, dan posle, Kurtijevu i histerijui raznih zapadnih birokrata kako će lažima da nastave.

SVE ISPITE SAM ISKLJUČIVO POLAGAO NA FAKULTETU! MOLIM SVE DA SLOBODNO ISPITAJU! Vučić o položenim ispitima: Anatomija me najviše mučila, ali sam zato SVAKU KOŠČICU NAUČIO!

Prema njegovim rečima to pokazuje samo koliko će mnogi i unutar Srbije, oslanjajući se na antisrpsku politiku Albanaca i ovde da je vode.

- Pozdrazumeva se da svi koji su učestvovali u tuči treba da budu uhapšeni. Ali kako ste pokušali da napravite politički linč Srpske liste i Srbije. To niko ne može da razume - objasnio je on.