24.02.2021.

10:38

Foto:

Vesti

VUČIĆ KRENUO U RAT PROTIV MAFIJE, NERVOZA U TAJKUNSKIM REDOVIMA JE SVE VEĆA! Sandra Božić: Šajbna mi je prljava! Je l’ Đilas u blizini?!

U Narodnoj skupštini Republike Srbije ove nedelje se usvaja i Zakon o poreklu imovine, znao je Đilas koji zakon je u pripremi pa je brže bolje sa svojim bratom Gojkom počeo da iznosi novac iz zemlje, svestan da ni magijom ne može da dokaže poreklo svoje imovine.

A sa druge strane, ne mnogo vešto, poručuje spinerske emisije na televizijama na kojima gazduje gde pokušava da opere svoju biografiju, i ubedi građane Srbije da je on najuspešniji perač prozora na svetu.

Međutim, panika i haos su u Đilasovoj glavi na vrhuncu, jer su institucije zadužene za kontrolu poslovanja i tokove novca ušle u osinje gnezdo, Đilasovu firmu Multicom.

Glavu hobotnice i centar svih Đilasovih malverzacija!

Trening centar za "perače" prozora!

I umesto da, ukoliko pošteno posluje, pusti institucije da rade svoj posao, Đilas je upregao sve svoje medijske resurse i pipke hobotnice i krenuo u napad na institucije!

Dakle, nakon pljačke gradjana Srbije i miliona stečenih kako je i sam pre neki dan priznao, za vreme vršenja vlasti u Srbiji, na red za disciplinovanje i najžešći napad, došle su institucije koje samo rade svoj posao u interesu građana Srbije, a ne kako je to tajkun Đilas navikao u prošlosti, ispostave za namicanje, pranje i otimanje miliona za njegov račun i račun brata Gojka!