09.03.2021.

18:40

Foto:

Vesti

MINISTRI IZ REDOVA SNS I DIREKTORI JAVNIH PREDUZEĆA RADILI VUČIĆU O GLAVI! Vučević raskrinkao zaveru: Mislili su da su jači od države, šurovali su sa kriminalcima!

- Siguran sam da su se već prepoznali ljudi iz vladajuće stranke koji su mislili da su jači od države. Čekam da se pogledaju u oči na sednici najviših stranačkih organa. Vučićev rejting toliko je visok, a posebno poverenje građana, da nema smisla govoriti o tome da neko može da ga ugrozi... Postoji samo jedan način, a to je nasilje, to je ubistvo i to je najviše šokiralo ljude u Srbiji. Svi očekujemo odgovore i završetak istrage o pokušaju ubistva, prisluškivanja i praćenja predsednika Vučića i njegove porodice - kaže Vučević.

On nema dilemu da će istraga na kraju doći i do najviših funkcionera.


- Postoji klika u stranci koja je bila preuzela deo kontrole državnog sistema. Tu ima i ministara i direktora i drugih stranačkih funkcionera. Na sreću, samo su pokušali da preuzmu deo države, ali su u tome osujećeni... Oni koji su prokockali poverenje građana, oni koji su radili za sebe, a protiv države, oni koji su kombinovali, otimali, šurovali sa kriminalcima moraju da odgovaraju i odgovaraće - naglašava Vučević.