10.03.2021.

11:17

Foto:

Vesti

KAKVI LICEMERI, STRAŠNI LICEMERI! Novinari KRIK tvrde "da im neko crta mete na čelu", a šta bi se desilo da je neko svedočio da je Belivuk sarađivao sa Informerom?!?

 

Stranka slobode i pravde koju predvodi upravo Dragan Đilas, otišla je korak dalje, pa u saopštenju traži da urednici novina koji su pisali o vezi novinara KRIK sa klanom Veljka Belivuka budu odmah procesuirani.

Đilas u saopštenju traži od tužilaštva da "momentalno procesuira glavne urednike" novina koje su pisale o vezi novinara KRIK sa klanom Veljka Belivuka. 

Postavlja se pitanje šta bi se desilo da je kojim slučajem neko javno svedočio da je Veljko Belivuk sarađivao sa Informerom?

Da li bi kolege iz KRIK i đilasovskih medija tada "kolegijalno" ćutale, da li bi tvrdile da neko novinarima Informera "najdirektnije crta mete na čelu", ili bi tražili, kao njihov politički šef, da budemo najhitnije procesuirani?

Podsetimo, Nenad Marković, otac nestalog Strahinje Markovića iz Resnika u jednoj emisiji je objasnio šta se sve događalo neposredno pre nestanka njegovog sina ali je tada pomenuo i poziv misterioznog čoveka koji se predstavio kao Veljko, predloživši mu da priču o nestanku svog sina podele sa redakcijom istraživačkog medija Krik

- Jedno veče mi je zazvonio telefon, vidim nepoznat broj, onda mi se predstavio kao Veljko, pitao me kako sam, rekao sam nikako - započeo je priču Strahinjin otac.

On je tada rekao da mu je izvesni "Veljko" sa druge strane telefona predložio da ode u redakciju Krika i da tamo ispriča sve šta ima u vezi sa nestankom sina.