12.03.2021.

09:56

Foto:

Vesti

GOSPODINE ĐILAS, DA LI MI LAŽEMO O RAČUNIMA NA MAURICIJUSU I ZAŠTO NAS NE TUŽITE? Vučićević na Pinku: Hoće li na Nova S ili N1 da se pojavi informacija o ovome ili je maca pojela jezik?

- Gospodinje Đilas, kažite da li mi lažemo za račune na Mauricijusu. Da li mi lažemo? Da li će da nas tuži zbog priče o njegovim računima i zašto neće? Hajde da vidimo hoće li neko danas da odgovori na to pitanje. Ima li na Nova S ili N1 jedna reč o Mauricijusu? Nema. Pojela maca jezik. A koliko sam ja čuo, a mislim da jesam dobro čuo, nije samo Mauricijus. U pitanju je nekoliko egzotičnih destinacija na kojima on drži milione novca. I onda ona Marinika koja je zaposlena kod Dragana Đilasa, dakle ona prima platu kod njega, sad pokušava od svega da napravi kokoške i Moroviće. Da razobličimo to što je ona rekla. Sve i da je Miša Vacić bio na merama i da se u nekom trenutku čuo sa predsednikom Vučićem, u tom trenutku mora ta mera da se prekine. Oni su slušali predsednika direktno i njegovog sina, brata, porodicu. Imate 1572 razgovora koja su prekucana na papir i odneta tamo nekom. Oni su spremali neko veliko zlo. Nemam informaciju da li je tačno da su planirali da otmu Danila, sina predsednika Vučića, ali su svakako spremali neko veliko zlo. Kampanja duže traje, kada su videli da ne mogu da diskredituju Vučića i ubede Srbe da on nije dobar, oni su se opredelili za zlo. Kada vidim one snajpere očigledno je da su oni hteli da ubiju nekoga. Koga? Pa najverovatnije predsednika države. Našli su antipancirnu municiju, takozvane dum dum metke, koji mogu da probiju blindirano vozilo. Takva municija se ne nabavlja za obračun među navijačima - rekao je Vučićević.

On je govorio i o poligrafu i zašto neko ko nema šta da krije, odbija poligrafsko testiranje.

- Pošten čovek nema zašto da se plaši poligrafa. Ja sam bio na poligrafu 2015. Ne može niko da prevari poligraf. Morate da budete teški bolesnik, na nekim ozbiljnim sedativima, da biste to uspeli i to možda. Zašto bi Kokeza odbio poligraf? Blizak saradnik predsednika Vučića sa kojim je privatno bio dobar. A pitanje je da li zna nešto o prisluškivanju Vučića. Dijana Hrkalović je namerno i svesno došla u policiju pod sedativima. Ona nije znala gde se nalazi. I onda imamo ovog nazovi profesora Vladimira Vuletića. On radi svašta. Taj Vuletić dođe u policiju na saslušanje, odgovori na sva pitanja, prihvati poligraf, ode u prostoriju gde se to radi i odjednom se kao priseti da je težak bolesnik. Da prima neke velike doze insulina, da ne može da ide na poligraf. I poligrafista kaže da ne može da ga sasluša. A sećate se kad se kupao u snegu go? Tad nije bio bolestan. Vuletić je političar. Evo, ja vam kažem, on će za koji dan da uđe u politiku. Od njega prave kredibilnog sagovornika, a on je umešan u najprljavije stvari sa maloletnicima. On tim maloletnicima nudi kokain, postoje prepiske. Čuli ste i audio snimak u kojem on razgovara sa Veljom Nevoljom kao sa drugarom, čuje se da su u jako dobrim odnosima. A Nova S, N1 prave od njega kredibilnog sagovornika - rekao je glavni i odgovorni urednik Informera.

Informer

Vladimir Vuletić nakon saslušanja

A o Goranu Papiću, uhapšenom bivšem zameniku načelnika SBPOK, Vučićević kaže da svi oni imaju veze sa Crnom Gorom i kavačkim klanom.

- Setite se kako je Velja Nevolja bio u Crnoj Gori pre hapšenja i kako ga je policija čuvala. Pogledajte šta radi ovaj Daka Davidović, optužuje predsednika Vučića da stoji iza atentata na njega. Onda se oglasi episkop Joanikije i kaže da to nije istina. Da prema njegovim informacijama iza svega stoji Milo Đukanović. Pogledajte šta kaže štampa u regionu. Ne prođe nijedan dan da se ne pojavi vest u tamošnjim medijima da je Vučić veliki četnik, da pravi Veliku Srbiju uz pomoć vakcina. U trenutku kada nijedna zemlja, ni najbogatije države sveta nikome ne poklanjaju nijednu vakcinu, ni za pare ne daju, u tom trenutku mala Srbija, ali u čojstvu i junaštvu velika, donira i Severnoj Makedoniji, Crnoj Gori, Federaciji BiH. Nudili smo čak i kosovskim vlastima, ali oni to iz nekog razloga odbijaju, neće valjda da spašavaju živote ljudi - rekao je Vučićević.

O crtanju mete na čelu novinarima i priči oca nestalog Strahinje Markovića urednik Informera se zapitao da li je u redu da nekome izvor bude Velja Nevolja.

- Još nije do kraja dokazano, ali taj mladić čiji se otac obratio Velji Nevolji izgleda je zverski ubijen. Što je najgore, taj Strahinja Marković bio je navijač Partizana. Dakle, oni nisu ubijali zbog navijanja, zbog kluba, nego zbog droge i to je jasno, zbog ličnih obračuna. Dakle, posle te nestanka, otac se obrati Velji Nevolji, a on kaže zovi KRIK i oni objave priču sa njim. Posle toga, kolege objave to, a onda kreće strašna kampanja da neko slika metu na čelu KRIK-u. Predsednik je pre neko veče jasno rekao da niko ne sme da crta metu na čelu novinarima i to je u redu. Ali, ja posle toga pitam Dojčinovića da li im je Velja Nevolja bio izvor, on kaže imamo pravo da nam bilo ko bude izvor. Zamislite da je nama bio izvor tako neko. Ne bismo mogli da živimo od njih. Stotine miliona evra su sa zapada uložene u ove nevladine organizacije da bi se Srbija odrekla Republike Srpske i promenila svoju politiku - kaže Vučićević.