14.03.2021.

22:10

Foto:

Vesti

ĐILAS JE U POLITIKU UŠAO SA POLOVNIM AUTOM, STANOM U BEOGRADU I 70.000 EVRA, a izašao sa 619 miliona! Vučićević na TV Pink: Cifra je i veća, nije samo Mauricijus u pitanju, VIDEĆETE SLEDEĆE NEDELJE!

- Ove nedelje izlaze kompletni dokazi da Dragan Đilas ima račune i u Švajcarskoj i na Mauricijusu. Samo će on početi da se vadi da su to računi njegove firme. nije šija nego vrat. Dragan i Gojko Đilas su korisnici tih računa. Oni sa njima mogu da rade šta god hoće. Ja kad sam čuo za to ja sam mislio da to neko izmišlja. Nema on samo na Mauricijusu i Švajcarskoj, već na desetak mesta širom sveta. Biće zanimljivo videti tragove tih para. 

OVO JE POČETAK KRAJA MILOVOG REŽIMA - DEFINITIVNO! Dragan J. Vučićević: Rezultati izbora u Nikšiću nesumnjivo govore!

- Konkretno za taj račun na Mauricijusu zanimljivo je videti kada i kako su te pare i odakle došle tu. Sledeća nedelja će biti veoma zanimljiva. Ja se privatnim poslom bavim 30 godina, imam dva privatna računa, šta će mi više. Ali kada nešto krijete, onda imate desetine računa širom sveta. Ušao je u politiku sa jednim polovnim automobilom, jednim stanom u Beogradu na ženino ime i 70.000 evra. A sada kad se utvrdi koliko ima para, pa to će biti znatno više od 619 miliona - dodao je Vučićević.