15.03.2021.

12:42

Foto:

Vesti

NE KARA MAJKA SINA ŠTO SE KOCKA, NEGO ŠTO... Đilas opet tvrdi da nema račune na Mauricijusu i u Švajcarskoj?!?

 

On je na konferenciji za novinare izjavio da nema privatni račun na Mauricijusu i da je jedini njegov kontakt sa tim ostrvom bilo letovanje na kome je bio s porodicom pre 20 godina. 

Đilas uporno negira da ima i privatni račun u Švajcarskoj, odnosno da u toj zemlji račun ima firma koju je osnovala njegova firma.

Informer

Podsetimo, lider SSP je na sličan način pokušao da negira da on i njegov brat Gojko Đilas poseduju nekoliko desetina nekretnina u Beogradu i drugim delovima Srbije izjavama da se te nekretnine nisu u njihovom privatnom vlasništvu.

Na drugoj strani, predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na svom Instagram profilu da će ova nedelja biti jako zanimljiva i da će biti otkrivene važne informacije.

- Sledeća nedelja biće zanimljiva. Dve godine sam slušao laži i uvrede povodom ubistva Olivera Ivanovića, više od godinu dana besmislice i klevete oko Jovanjice, trpeo napade, brutalne i mafijaški organizovane, protiv svoje dece i porodice i uvek sam bio spreman da svima, kako novinarima, tako i nadležnim organima odgovorim na svako pitanje. Retko sam postavljao pitanja, te sam posebno zadovoljan što je deo mojih političkih protivnika potvrdio da oni i njihove firme imaju račune u Švajcarskoj. Žao mi je što su obmanuli javnost za račune na Mauricijusu, osim ako ne misle da nam objasne da su samo korisnici računa, a vlasnik je njihova firma. To bi tek bio vrhunski bezobrazluk. Upravo zato, obećavam vam, poštovani građani, interesantnu nedelju pred nama uz mnogo papira i neverovatnih dokaza. Pobedićemo lopove i mafiju. Živela Srbija! - napisao je Vučić u petak na Instagramu.