24.03.2021.

20:23

Foto:

Vesti

RAMA PAMET DA IZVOZI NE MOŽE, ZATO JE BEZ PREMCA U IZVOZU NARKOTIKA! Vulin brutalno odgovorio albanskom premijeru povodom objave o NATO bombardovanju!

- Premijer zemlje u kojoj je "žuta kuća", morao bi da traži oproštaj što su u njegovoj zemlji otetim Srbima vadili organe i prodavali ih, a ne da vređa zemlju i narod čijoj istoriji i kulturi može samo da zavidi - naveo je Vulin.

Dodao je da su ''ono zla što Albanija nije mogla da nam učini'', učinili NATO bombarderi i da se zato Albanija građanima Evrope zahvalila ''kako je mogla i znala'' i da im je, navodi Vulin, poslala narko-dilere, ''najbolji deo svog društva'' da potruju decu u zemljama Zapada.

- Rama pamet da izvozi ne može, ali zato je bez premca u izvozu narkotika - rekao je on i uz sarkazam dodao da bi, u slučaju da se Albanija nešto naljuti na EU i uvede im sankcije, pola EU bi upalo u apstinentsku krizu".

Vulin koji je napravio aluziju i na Ramin stil oblačenja komentarom da je Rama u politici ostavio veći trag zasmejavajući kolege izborom šarenih čarapa i cipela, nego što je, kaže, izneo neku ideju vrednu pažnje.

Albanski premijer Edi Rama objavio je danas na svom Tviteru, a povodom godišnjice NATO agresije na SRJ, govor tadašnjeg predsednika SAD Bila Klintona od 24. marta 1999. godine, u kome traži bombardovanje Beograda, a za koji je rekao da je neizbrisiv datum u istoriji američko-albanskih odnosa.