03.04.2021.

14:14

Foto:

Vesti

Brnabić čestitala Uskrs beogradskom nadbiskupu Stanislavu Hočevaru i katoličkim vernicima

U čestitki se ističe:

- Teška zdravstvena situacija, koja je pogodila našu zemlju kao i ceo svet, naučila nas je koliko je važno zajedništvo, tolerancija i međusobna podrška. Pandemija nam je ukazala na to da su briga za bližnje i pomoć koju smo bezrezervno pružali jedni drugima pravi put ka stvaranju sigurnijeg i boljeg društva u kojem živimo. Ovaj veliki hrišćanski praznik ipak dočekujemo sa optimizmom i čvrstom verom u život i prave vrednosti utkane u temelje na kojima počiva naše društvo.


U svoje lično ime i u ime članova Vlade Srbije, želim vam da dane koji predstoje provedete dobrog zdravlja, okruženi ljubavlju i duhovnim mirom.

Mir božiji,

Hristos vaskrese!

Vulin čestitao Uskrs

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin čestitao je danas predstojeći Uskrs beogradskom nadbiskupu Stanislavu Hočevaru i svim vernicima koji najveći hrišćanski praznik slave po Gregorijanskom kalendaru.

Ministar je nadbiskupu i vernicima koji Uskrs slave po Gregorijanskom kalendaru poželeo da predstojeće praznike provedu u miru, sreći i blagostanju, saopštilo je Ministarstvo.

- U teškim vremenima velikih iskušenja, nikada veći značaj nisu imale neprolazne hrišćanske vrednosti ljubavi, zajedništva i brige o bližnjima - navodi se u uskršnjoj čestitki ministra Vulina.