05.04.2021.

16:21

Foto:

Vesti

Nebojša Bakarec: Par pitanja Đilasu povodom njegove izjave "Sve što sam obećao u životu sam uradio"!

Da li ste obećali da nećete više tući suprugu? Da! Potom ste napali i nju i njenog oca! Niste ispunili obećanje, slagali ste!

Da li ste obećali da nećete izgraditi „Кuću Velikog brata“ na zemljištu dečije ustanove „Pionirski grad“? Da! Niste ispunili obećanje, slagali ste!

Da li ste obećali da nećete isterati iz domova hiljade Roma i njihove dece, sravniti im kuće sa zemljom, a onda ih potrpati u kontejnere? Da! Isterali ste iz domova hiljade Roma i njihove dece, sravnili ste im kuće sa zemljom, a onda ih potrpali u kontejnere! Niste ispunili obećanje, slagali ste!

Da li ste više puta obećali da nećete psovati nikoga? Da! I onda ste psovali siromašne studente koji su Vam dobacivali da ste lopov! Niste ispunili obećanje, slagali ste!

Da li ste obećali da DS neće opljačkati direkciju za zemljište? Da! DS je opljačkala direkciju za zemljište za oko 291 milion evra! Niste ispunili obećanje, slagali ste!

Da li ste obećali da DS neće opljačkati Beograd prilikom rekonstrukcije Bulevara? Da! DS je opljačkala grad za 6 miliona evra! Niste ispunili obećanje, slagali ste!

Da li ste obećali da DS neće opljačkati Beograd prilikom ugradnje podzemnih kontejnera? Da! DS je opet opljačkala grad za 6 miliona evra! Niste ispunili obećanje, slagali ste!

Da li ste obećali da DS neće opljačkati Beograd prilikom gradnje mosta? Da! DS je opljačkala Beograd za oko 100 miliona evra! Niste ispunili obećanje, slagali ste!

Da li ste obećali slobodan RTS? Da! Učestvovali ste u napadu na RTS! Niste ispunili obećanje, slagali ste!

Da li ste obećali da ćete poštovati državne institucije? Da! Organizovali  ste napad na Skupštinu Srbije, kada je teško povređeno 140 osoba! Niste ispunili obećanje, slagali ste!

Da li ste obećali da nećete spaljivati knjige? Da! Spalili ste knjigu i proganjali porodicu toga kome ste knjigu spalili! Niste ispunili obećanje, slagali ste!

Da li ste obećali da se nećete družiti sa kriminalcima? Da! Družili ste se i poslovali sa kriminalcima Bakićem, Dabovićem i Nešom Japancem! Niste ispunili obećanje, slagali ste!

Da li ste sebi obećali da ćete se obogatiti u politici? Da! „Stekli“ ste 619 miliona evra! To obećanje ste ispunili!

Da li ste sebi obećali da ćete imati tajne račune u mnogo država? Da! Imate 68 miliona evra na 53 računa u 17 država! To obećanje ste ispunili!

Očekujem Vaše odgovore u najkraćem roku, izuzev na poslednja dva pitanja.