15.04.2021.

12:00

Foto:

Vesti

IZBORI SU MOJI, NE ŽELIM DA ALEKSANDAR VUČIĆ SNOSI BILO KAKVU POSLEDICU!


Stefanović je na TV Pink naglasio da je Dumanović, blizak Mlađanu Ðorjdevću kumu Dragana Ðilasa, čovek koji tvrdi da se napad na Aleksandra Vučića u Srebrenici gotovo nije ni desio.

"Izbori (ljudi) su moji, ne želim da Aleksandar Vučić snosi bilo kakvu posledicu", rekao je Stefanović i naglasio da su kadrovski izbori za funkcije na koje je imao pravo kao ministar bili njegovi lično.

"I Dijana Hrkalović i drugi ljudi koje sam postavio kao državne sekretare i pomoćnike, bili su oni na koje sam imao pravo", rekao je on.

Stefanović je naglasio da predsednik svojim saradnicima dozvoljava slobodu i da mu nikada nije nametnuo bilo koga.

Informer

Nebojša Stefanović



Naveo je da ne zna šta su ideje Dumanovića, čoveka koji, kako je dodao, podržava ljude koji su uništavali zemlju, te da ih je teško iznalizirati.

Po njegovim rečima, Dumanović tvrdi da se napad u Srebrenci na Aleksandra Vučića nije gotovo ni desio i da su pripadnici MUP-a u Srebrenici bili mimo kakvog odobrenja.

"Srebrenica je na teritoriji Republike Srpske i uz sve imali smo poseban sporazum za taj događaj", rekao je ministar i dodao da mu je žao što ih nije bilo više, jer bi sprečili pokušaj ubistva i linča Vučića.

Stefanović je izrazio žaljenje što Dumanović i oni koje podržava nikada ne pitaju šta je bilo sa istragom, što niko ne odgovara za pokušaj lična.

Informer


Dodao je da se trudio da ne komentariše izjave poput Dumanovićeve koju je preneo NIN, smatrajući ih besmislicama.

To je njegov šesti intervju u kome ne kaže ništa i ponavlja neistine očekujući da ponavljajući laži 100 puta može da bude istina, rekao je Stefanović.