15.04.2021.

15:44

Foto:

Vesti

Đilasov izaslanik na N1 Kineze optužio za uništavanje Srbije, Rome nazvao "ciganskim šibicarima"! Jovanov: Ovu prepotentnu, sujetnu, praznu i tupavu samozvanu elitu uzdižu na pijedestal

Redovan gost televizije N1, Nove S, Danas-a, i svih ostalih medija koji su pod kontrolom Dragana Đilasa, pripadnik takozvane elite, bivši novinar BBC-a, Slobodan Stupar u današnjem gostovanju na N1, u pauzama između vređanja Vučića, uspeo je da Kineze optuži za uništavanje Srbije, Rome da izvređa da su "šibicari ciganski", a žene da nazove ku*vama!

Slobodan Stupar, Đilasov izaslanik, ne propušta priliku da u svakom gostovanju na pomenutim televizijama, izvređa predsednika Srbije, Aleksandra Vučić, a sada je prešao svaku granicu i meru, pa je udario na Rome, a ni žene nije izostavio.

Jasan govor mržnje izražen je u svakom nastupu pripadnika takozvane elite, Slobodana Stupara, koji očigledno igra, kako Dragan Đilas svira.

Izvređao je građane koji imaju bratski odnos sa ruskim narodom, a zatim sve pripadnike romske nacionalnosti i žene.

Njegovo lupetanje na Đilasovskoj televiziji prokomentarisao je i Milenko Jovanov, potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke.

- Dositej spasao kneginju Ljubicu?! Od kneza Miloša?! Kako? Ustao iz groba, pa se Miloš uplašio vampira?!

E, ovu prepotentnu, sujetnu, a praznu i tupavu samozvanu elitu uzdižu na pijedestal!

Ali, Bogu hvala, mudri narod im ne bi dao ni ovce da čuvaju - napisao je Jovanov.