19.04.2021.

18:47

Foto:

Vesti

JEDINSTVENA SRBIJA: Ovo je Marinikin "svedok" koji je izneo gnusne laži protiv Palme! /FOTO/

Kako se navodi u saopštenju JS, reč je o članu Stranke slobode i pravde, koji je navodno video kako je Marinika došla u Jagodinu i da je nakon toga rešio da svedoči.

Informer

Saopštenje Jedinstvene Srbije prenosimo u celosti: 

Informer

"Ovo je Branislav Radosavljević, "lažni svedok" Marinike Tepić, čovek koji je izneo najgnusnije laži protiv Dragana Markovića Palme i grada Jagodine.

Informer

Taj čovek živi u Beogradu i sa priloženih slika se može videti da taj tobož "nezavisni svedok" u stvari član Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa i da je u veoma prisnim odnosima sa Marinikom Tepić.

Informer

To je taj "lažni svedok" koji je navodno video kako je Marinika došla u Jagodinu i da je nakon toga rešio da "svedoči". Po satu na fotografijama može se videti da se radi o istoj osobi. Tražićemo od tužilaštva da utvrdi kredibilnost svedoka i njegovo psihološko stanje.  Još jednom se potvrdila ona narodna da su u laži kratke noge.

Informer

Kako se navodi u saopštenju stranke Jedinstvene Srbije, "lažnog svedoka" su prepoznali i na još jedan način.

Informer

Jedinstvena Srbija navodi poređenje dve fotografije na kojim ase vidi "pomenuti lažni svedok".

Na gornjoj fotografiji je, kako je saopštila stranka, fotografija momka u džemperu sa konferencije za štampu, dok je na donjoj, koja je nastala sa današnje proslave dve godine postojanja Stranke slobode i pravde, na kojoj je takođe u istom džemperu.

Jedinstvena Srbija

 

Jedinstvena Srbija