21.04.2021.

12:30

Foto:

Vesti

ĐILASE I MARINIKA, 'AJDEMO NA POLIGRAF, PA KO LAŽE DA IDE U ZATVOR! Palma u Skupštini: Pozivam nadležne organe da rade po zakonu!



- Neka oni kažu zašto me napadaju, poligrafista neka sastavi pitanja, posle toga da idem ja na poligraf i da pre toga potpišemo da ko ne prođe ide u zatvor - rekao je Marković u Skupštini Srbije.

Palma je SSP nazvao milijarderskom partijom, a Mariniku Tepić "Ðilasovom radnicom", jer je zaposlena u njegovoj firmi.

- Miljarderska partija Ðilasa koji je dao sebi slobodu i svojoj radnici Mariniki Tepić da me napadnu, da kažu kako se zavode maloletnice i evo kako izgleda taj njihov ''zaštićeni svedok'' koji je istog dana bio na proslavi dve godine Ðialsove milijarderske partije i posle proslave u istom džemperu je skremblovan glas i sakriveno lice da napadne mene i moj grad Jagodinu - rekao je Marković.

- Kažu, plaši se od Palme, pa sakrio lice, a ne plaši se da uđe u RTS - dodao je Marković i kazao da je taj "zaštićeni svedok" upadao u zgradu javnog servisa, navodeći da postoje fotografije koje o tome svedoče.

- Inače on se zove Branislav Radosavljević, koji je bio kod Vuka Jeremića, pa je otišao kod Ðilasa, a Ðilas mu nije kupio dva džempera - kaže Marković.

On je podsetio da je sam otišao u Tužilaštvo i prijavio se, a na pitanje Marinike Tepić zašto nije protiv njega podneta prijava, odgovorio da sve to što ona govori treba da se dokaže.

- Vi morate da dokažete to što pričate, koja su to lica, gde se desilo, da se podigne prijava posle. Pozivam nadležne organe da rade po zakonu i da u zatvor idem ja ili ona - rekao je Marković.