25.04.2021.

21:36

Foto:

Vesti

PALMA, IZVINI! Mića Megatrend okrenuo priču o privatnim žurkama u Jagodini: BIO SAM LJUT, ISPROVOCIRAN, na tim žurkama nije bilo ničeg lascivnog ni podvođenja!

- Ono što su pisali neki mediji da sam ja sa Draganom Đilasom i da sam instruiran, moram da se ogradim. Dragan Đilas je najveći prijatelj Megatrenda. Mariniku Tepić i ne znam. Palmu i dalje smatram prijateljem - rekao je Jovanović.

- Niste vi moj prijatelj, gospodine Jovanoviću, čim ste mogli tako nešto da izjavite - dobacio je Palma.

Informer

Dragan Marković Palma

- Nikakav sukob političke prirode nije u pitanju. Ja sam u SPS-u od početka, ali šta se desilo, javi se novinar, isprovocira me i ja kažem nešto što je uglavnom istina, ali evo da objasnim. To je bilo otvaranje hotela, mi smo tamo gledali prostor, gospodin Palma je obećao divan prostor, na kraju dana slikovito rečeno taj prostor je koštao sa kamatama 15 miliona. To je bilo za nas jako mnogo. To je bio prvi razlog zašto sam se ja naljutio. Drugi razlog, za taj rođendan 50. Ja sam svoju ženu ostavio u Kanu, 2. maja, čini mi se. Dođem u Jagodinu, Palma me ispoštuje i stavi me do Ivice Dačića. Uđe posle toga Boris Tadić i kaže "Ja neću da sedim sa kriminalcima". Kakav ja kriminalac. Ali Palma mene premesti i stavi me tamo u neki drugi deo. Ja kažem vozaču "Pali auto, idemo". Eto, vratio sam se u Beograd i nije bilo nikakve žurke. To što su napisali na portalu "Nova S" je bilo isprovocirano. Bio sam ljut. Moram da se korigujem, bio sam stvarno ljut, ako će gospodin Palma da prihvati drugarsko izvinjenje, evo i prijavljujem se da budem svedok odbrane ako treba - rekao je Jovanović.