05.05.2021.

10:01

Foto:

Vesti

ZAMISLITE, NARODE, DA SE JA KAO ĐILAS POHVALIM DA JE MOJA FIRMA, DOK SAM NA VLASTI ZARADILA 6 MILIONA - PA MENE BI OBESILI!

 

Đilas je kazao da je prodavao reklamne minute koji koštaju mnogo, ali je i napravio grešku u računanju.

- Žalim što sam to propustio, ovo je takav nivo arogancije i uvrede za građane. To je bila takva uvreda za građane. Nije potreban mašinski mozak, on je bio loš student, nikakvog talenta osim velike vlasti i moći. 

Vučić je komentarisao i izjavu Dragana Đilasa da je država u sprezi sa državom.

- Kad kažu ko je stvarao, on i njegovi su nam stvori ambijent za kriminalce da su nam na stepeništu Merkatora ubijali državne funcionere. Mi u poslednja tri i po meseca nemamo nijedno mafijaško ubistvo od hapšenja Belivuka. Đilas se hvali time da je u vreme svoje vlasti da je prihodovao 619 miliona evra.

Povodom Đilasove izjave da je njegova firma, za vreme njegove vlasti prihodovala, Vučić ističe da on to nikada ne bi uradio, i da bi bio linčovan.

- Zamislite narode, da se ja za vreme boravka na vlasti, pohvalim da je moja firma imala 6 milona prihoda, pa mene bi obesili - dodao je predsednik.

Vučić kaže da niko nikada nije spomenuo Đilasovu decu i da je ponosan na to.

- Od mog najstarijeg sina su pravili kriminalca, Milicu su nazivali najpogrdnijim imenima, a o Vukanu je ideolog Marinike Tepić rekao da treba da odgovara i da ga treba staviti na optuženičku klupu. O majci da ne pričam. To su ti dvostruki standardi. Mi sebi nećemo dozvoliti da napadamo nečiju decu. Rekli su da im napadamo decu kada su čuli na nekom zvučniku "Đilase, lopove", a to nije istina. Oni kažu u njihovim medijima "Vučić kaže da je pukao u Beogradu", pa ne samo u Beogradu. Nisu oni baš toliko glupi, nego se prave. Mislim da su favoriti iz više razloga. Rezultati će doneti prevagu kod ljudi, moraće da bude promena i kod nas, ali rezultati će biti istorijski. Beograd ima više nego duplo veći budžet nego u vreme Dragana Đilasa, nikada se nije ovoliko gradilo.