12.05.2021.

15:41

Foto:

Vesti

MARINIKA TEPIĆ JE MERNA JEDINICA ZA PATOLOŠKU LAŽ! Palma: Ovo je nagrublja i najprljavija politička kampanja u istoriji politike. Ovo je dno dna!

 

- Najnovija gnusna i odvratna laž koju je danas plasirala ta lažovčina Marinika Tepić je da su nađene slike u telefonu mog najbližeg saradnika. O tim slikama iz telefona oglasila se majka te devojke. Jasno je da se radilo o telefonu žene koja je u izborima radila za jednu opozicionu grupu građana, i da je ta žena pretila majki te devojke, koja je ujedno i direktor Centra za socijalni rad grada Jagodine. Majka je prijavila tu ženu, ona je pritvorena i oduzet joj je mobilni telefon. Kakve veze imam ja sa čitavim slučajem? Ona je privatnu situaciju između te dve žene i maloletnu devojku iskoristila kako bi nastavila politički linč na mene - rekao je Marković.

Građani Srbije, istakao je Palma, ne postoji moj hotel nigde na svetu, ne postoje podvođenja, ne postoji prostitucija, nikakav kriminalac i kradljivac autumobila kod mene nikada nije radio, nijedna žena se nigde u javnom sektoru nije zaposlila preko nekakvog "telefona za druženje", niti takav telefon ili bilo šta slično postoji, niti je ikada postojao.

- Nikada i nigde, ni u Jagodini, niti bilo gde na svetu gde smo putovali i vodili delegacije nije bilo nikakvih sumnjivih žurki, osim što je bilo zvaničnih večera u prisustvu od 50 do 1.000 ljudi i najmanje tridesetak novinara, snimatelja i fotoreportera svuda. Profesor Roberto Veraldi je u svom pismu naveo da nije doživeo nijednu neprijatnost u Jagodini, osim što je, po njemu, bila glasna muzika. To je jedina nepirjatnost koju profesor Veraldi pominje i ističe da se razgovaralo o investicijama i razmeni studenata i zahvaljuje se na gostoprimstvu. Profesor Veraldi je čak drugi dan, nakon te svečane večere, Zavičajnom muzeju u Jagodini poklonio pušku vlasništvo njegove baronske porodice. Ko ukazuje takvu čast gradu domaćinu, a da mu taj grad servira nekakve gole devojke u hotelskoj sobi i ko se dočekuje sa igračicama na šipki bez donjeg veša, kako je navela lažovčina Sanda Rašković Ivić, a takvu laž je danas podebljala merna jedinica za laganje Marinika Tepić - kazao je Marković.

Ovo je najprljavija kampanja u istoriji politike

Prema njegovim rečima, današnju konferenciju za novinare Marinike Tepi bi kockari nazvali blefom.

- A ja ne mogu tako da je nazovem, jer je po ko zna koji put najgrublje, najgnusnije, najodvratnije napala i mene i moje najbliže saradnike, a napala je i policiju i Tužilaštvo, kako po njenom lažovskom mišljenju bi trebalo da rade. Danas je saopštila da je krivičnu prijavu protiv mene podneo njen lažni svedok. Tužio me je navodno jer sam mu otkrio identitet. Taj kriminalac nije i ne može biti zaštićeni svedok. Zna se ko daje status zaštićenog svedoka, tužilaštvo i sud. Svakako taj status mu ne može dati ni Marinika Tepić ni Dragan Đilas - rekao je Marković i dodao:

- Ja znam šta žele ti lažovi i kriminalci, da više puta izgovorena laž kod građana izazove razmišljanja tipa "gde ima dima ima i vatre". Građani, nema ni dima ni vatre u ovom slučaju. Verujem u srpsko pravosuđe i srpske institucije da će se pravično odrediti prema patološkim lažovima i kriminalcima koji su izmislii ne samo ovu aferu. Ali ova je nagrublja i najprljavija politička kampanja u istoriji politike. Ovo je dno dna - poručio je Dragan Marković Palma.

Potpredsednica Đilasove Stranke slobode i pravde Marinika Tepić upitala je danas da li su Tužilaštvu u predmetu protiv predsednika Skupštine Jagodine Dragana Markovića Palme dostavljeni dokazi iz zaplenjenog mobilnog telefona "najbližeg Markovićevog saradnika", u kojem se navodno nalaze snimci i slike nagih maloletnica.

- Da stvar bude gora, reč je o ćerkama najbližih Palminih saradnika koji se nalaze na položajima u Jagodini - rekla je Tepić na konferenciji za novinare u centrali SSP.