12.05.2021.

22:58

Foto:

Vesti

Stefanović čestitao Ramazanski bajram

- Neka vaše molitve i odricanja tokom proteklog meseca posta budu impuls izgradnji još čvršćeg prijateljstva i sloge u našoj zajedničkoj borbi protiv korona virusa i daljem napretku naše Srbije -  poručio je Sefanović.

On je čestitke uputio i pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije islamske veroispovesti i poželeo im je da praznike provedu s porodicama u miru, radosti, duhovnom blagostanju i svakom istinskom dobru.

Muftiji beogradskom i glavnom vojnom imamu Vojske Srbije majoru Mustafi efendiji Jusufspahiću Stefanović je uputio iskrene čestitke.

- I u ovoj godini, koja će ostati upamćena po pandemiji, upućeni smo jedni na druge, ujedinjeni u strpljenju i istrajnosti, zato neka nas, kao i do sada, u svim životnim iskušenjima, vodi ljubav i radost, uzajamno poštovanje i razumevanje, istinoljubivost i pravednost. Sa željom da i ovaj Bajram dočekate u dobrom zdravlju i sreći okruženi Vašom porodicom i prijateljima, još jednom upućujem iskrene čestitke - naveo je Stefanović u čestitki.