13.05.2021.

15:26

Foto:

Vesti

Đilas predvodi monstruoznu kampanju sa ciljem da se ugrozi život Danila Vučića! ORLIĆ: Sveo se na ulogu megafona kriminalaca i krvoloka

- Dobro je da su priznali: i ko su, i šta su i sa kim su - jedno, u obračunu poštene Srbije sa najgorim kriminalcima, narko dilerima, okorelim ubicama i svirepim zločincima najgore vrste. Dok poštenu Srbiju predvodi Aleksandar Vučić, na drugoj strani tog fronta našli su se u zajedničkom zagrljaju, nalik onom koji je dokumentovan na fotografiji Dragana Đilasa sa pripadnikom zemunskog klana, svi bednici koji su spremni da na Vučića jurišaju i preko leševa dece.

Dobro je da su priznali, mada nije bilo neophodno. Jer Srbija odavno zna ko su i na šta su spremni, u svom zverskom pohodu na još para i još vlasti. Srebroljublje tajkuna, kao i njihovih poslušnika u paklenom naumu, osvedočenih egzekutora i raspomamljenih falangi u odstrelu svih koji ne misle isto kao oni, svih koje smatraju ličnim neprijateljima i preprekom na putu za novu pljačku naroda i pustošenje države - dobro je poznato celoj Srbiji.

I zato ih ona iskreno prezire, jasnio i snažno. Onako jasno i onako snažno kako danas stoji uz svog predsednika i njegovu porodicu, ne dopuštajući zverima da ih pretvore u mete. Ne plaši se Srbija ni velikih gazda, ni njihovih scenarista, ni njihovih ešalona mraka. Jasno im poručuje: nećete vi više ničijoj deci da oduzimate čak i pravo na život, bando bezobzirna, tajkunska i lopovska.  To narod neće da vam dozvoli. Nikada više - zaključio je Orlić.