06.06.2021.

21:17

Foto: Printscreen TV Pink

Vesti

OVO ŠTO SE MENI DEŠAVA VIŠE NIKO NE MOŽE DA RAZUME! Čeda Jovanović u "Hit Tvitu": Pozvao sam predsednika Vučića i rekao mu samo jedno!

Jovanović je govoreći o incidentu rekao da nije slučajno došao u emisiju.

- Da sam mogao da biram sagovornike, ne verujem da bih ovako dobro izabrao - rekao je Jovanović i dodao da Radovanovića poznaje 40 godina.

Lider LDP je rekao da je pozvao predsednika Srbije.

Rekao sam mu da "više nije odgovor da odemo ni on, ni ja. Nisam krio svoje ponašanje. Ovo što se meni dešava više niko ne može da razume - rekao je Jovanović i dodao da nema problem sa navijačima, nego sa huliganima.

Kako je dodao, Jovanović je rekao da je pozvao policijsku stanicu i rekao da to reše oni ili će on.

Jovanović je pomenuo kako je više puta imao problema sa navijačima.

- Govorili su mi "Čedo pe*eru, na*uši se severu". Šta je trebalo da im kažem, ja nisam pe*er, dođite da se dogovrimo - rekao je Jovanović.

- Ne dopada mi se pesma o Legiji koju su mi pevali, jeste li vi iz Diznilenda, upitao je ljutito Vericu Bradić.

- Ne dopada mi se pesma o Legiji, te bitange, Hijene ispod mog prozora i ne očekujem da neko rešava moje probleme i nikada nisam. Žao mi je škode i svakog čoveka koje bio svedok toga, a da je tu prolazio. Ja sam se vraćao svojoj kući, nisam išao u njihove i jazbine i brloge. Imam pravo da biram okruženje u kojem ću da živim. Neće mi ulaziti u kuću nogom, kako su navikli, rekao je Jovanović.