25.06.2021.

16:26

Foto:

Vesti

Nebojša Bakarec: Velika je muka Jeremije Vuka!

Došla „četir konja debela“ i oneredila se ispred Predsedništva. Došla i Veterinarska uprava, i Gradska čistoća – ogroman posao. Poslednji put kada je Jeremija Vuk Branković bio ispred Predsedništva, takođe se izblamirao. Sedamnaestog marta 2019., Jeremija Vuk  je sa kamiona, parkiranog ispred Predsedništva, histerično vrištao da Vučić pada do Uskrsa 2019.!

Prođoše dve godine, a Vučić ne da nije pao, već je ojačao, a SNS skočio sa 50 na 60 odsto. Tada je Jeremija pokušao da izigrava Če Gevaru, u vijetnamci, ali se izblamirao, pošto je ispod vijetnamke bljesnuo Roleks od 20.000 evra. Ups! Nije Jeremija Če Gevara, već Će Gi Vara. Jeremija je poznat i po „genijalnoj“ izjavi, da Putin prezire Vučića. Četiri dana posle te izjave, Putin je odlikovao Vučića jednim od najviših ruskih odlikovanja.

A danas je Jeremija, zagovornik revanšizma, osvete, promene vlasti u krvi, vešanja i silovanja, došao sa još trojicom lezilebovića i besposličara, da biju predsednika Vučića! Četir na jednoga. Кao, za njih je to ferka! Četir na jednoga. I došao im predsednik Vučić u haustor ulaza u Predsedništvo, on sam, a njih četvorica. Predsednik malo zavrnuo rukave košulje, oni počeli da cvile i da kevću, podavili repove, pa štuknuše, nestadoše u obliku lastinog repa. Predsednik ostade u čudu, gde se denuše, htede da im da vode, elektrolite i sredstva za smirenje, a oni utekoše kolko ih noge nose.

Skiknuli od vrućine, nisu pili lekove, a ni tečnost, osim rakijica koje su popili…Eeee…zar ne znaju da ne ide rakija na 40 stepeni napolju. Dehidrirali načisto. Posle, napolju, oneredili se u čiste gaće, obeznanili, unezverili, promucali… Кuku! I normalno da su i zbog straha i svega, imali, kako Jeremija Vuk kaže „fiziološke pojavne oblike“. Veterinarska uprava i Gradska čistoća već dva sata čiste njihove „fiziološke pojavne oblike“.

„Za izdajice,tužibabe i cinkaroše u beogradskim školama uvodi se novo priznanje-vukovac. Po imenu onog Vuka, koji je, prema narodnoj pesmi, izdao na Кosovu“ Dušan Radović