27.06.2021.

18:00

Foto: printscreen RTV Pink

Vesti

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - Teško njima sa njima samima!

I kako se drugačije, osim hroničnom živčanom bolešću, može objasniti činjenica da Tajkun Đilas svu svoju nazovipolitiku temelji na kokošinjcu Marinike Tepić, na histeriji jedne od patološke mržnje teško obolele žene, u kojoj nema ama baš ničega drugog do prezira prema svom narodu, onom narodu koji u ogromnoj većini podržava predsednika Vučića. Pa ga onda zato narod, jelte, treba osuditi za izmišljeni genocid, pa ga onda zato treba što pre gurnuti u neku krvavu revoluciju rumunsko-ukrajinskog tipa?! Jerbo, takav narod, narod koji neće Đilasa i Mariniku, i ne zaslužuje bolje od građanskog rata?!

Konačno, zar 'zločinačko udruženje' u kome je za takozvane profesionalne i nezavisne medije prihvatljiv, relevantan i rado citiran sagovornik onaj profesor-pedofil Vuletić - onaj koji se bratimi i javno voli sa koljačem Belivukom - zar to nije kraj svake ideje o novinarstvu kao društvenoj disciplini u kojoj je istina jedini mogući zakon? Nije li to finalni dokaz da su žuti propagandisti, oni koji svakodnevno poslušno odrađuju ropsku porciju tajkunskih čvaraka, spremni i na pakt sa najcrnjim đavolom samo da bi svršili svoja prljava posla?!

Bez pameti i sa nimalo talenta i osećaja za politiku, takozvani lideri hejterske opozicije i njihove medijske sluge sve više liče na ludo kuče koje trčeći ukrug juri svoj rep sve dok ne padne u nesvest

Elem, bez previše pameti i sa nimalo talenta i osećaja za politiku, takozvani lideri žute, hejterske opozicije i njihove medijske sluge svakoga dana u svakom pogledu sve više liče na ono ludo kuče koje trčeći ukrug juri svoj rep sve dok siroto ne padne u nesvest. Njihov se sav plan i sva strategija mogu objasniti imenom svojevremeno popularnog rok-benda: Neočekivana sila koja se iznenada pojavljuje i rešava stvar. Oni, sinji kukavci, stvarno izgleda misle da će im neko na tacni predati vlast. A zašto i kako? Pa, eto zato i eto tako. Valjda zato što su oni najpametniji, najbolji i najlepši, pa kao takvi naprosto imaju prirodno, božansko pravo na vlast?! A svako ko tvrdi drugačije ima se lustrirati, zabraniti, uhapsiti, osuditi, ako treba i obesiti na Terazijama!

Nije nama lako sa njima, ali je njima ipak najteže sa njima samima.