05.07.2021.

22:16

Foto: Printscreen TV Hepi

Vesti

SULUDE SU PRIČE DA SAM POKRENUO KAMPANJU PROTIV KRIVOKAPIĆEVE DECE! Vučić: Kada je moj sin išao u Crnu Goru SLIKALI SU GA I PRATILI NA SVAKOM KORAKU!

- Jesmo li mi njima izvezli neki klan? Kao što su oni nama kavački i škaljarski. Jesmo li mi njima usvajali neku rezoluciju? Ne minimalizujem zločine u Srebrenici. Jesmo li mi nekom zabranili ulazak u zemlju kao što su oni Matiji Bećkoviću, Aleksandru Rakoviću?! Vama Mariću ne preporučujem da idete tamo jer ste nam potrebni ovde. Ne meni lično već našem narodu jer nemamo toliko pismenih i obrazovanih novinara. Kažu ja sam pokrenuo kampanju protiv Krivokapićeve dece što je suludo. Kada je moj sin išao u Crnu Goru slikali su ga i pratili na svakom koraku - rekao je Vučić.

/UŽIVO/ ZBOG ČEGA DA SE UMILJAVAM HRVATIMA?! ZBOG 250.000 PROTERANIH SRBA?! Vučić u Ćirilici: I u Hrvatskoj i u Crnoj Gori na naslovnicama je Srbija jer smo ih pretekli u svemu!

On je istakao da je čuo priče kako sa predsednikom Crne Gore ima biznis u Beogradu na vodi.

- Pričali su da Milo Đukanović i ja imamo biznis u Beogradu na vodi. Ja ih molim da pokažu samo jedan dokaz za to što govre. Samo jedan dokaz. Ne tražim više - dodao je predsednik Srbije.