08.07.2021.

16:57

Foto: sns.org.rs

Vesti

NE MOGU MRŽNJA, LAŽ I POZIV NA PROLIVANJE KRVI DA ZAMENE ISTINU! Miloš Vidović najoštrije osuđuje nove napade na predsednika Vučića!

Bolesne pretnje upućene predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću su ništa drugo nego rezultat i ogledalo opozicione politike Dragana Đilasa i njegovih pristalica - istakao je danas Miloš Vidović reagujući na poziv na oružani sukob i nove pretnje ubistvom predsedniku Srbije u javnosti. Kampanju izrazite mržnje smatram nedopustivom i apelujem da ničiji život ne sme biti predmet najgnusnijih uvreda i verbalnog zlostavljanja.


Vidović je naglasio da, dok se građani Srbije koji žele normalnu, pristojnu i snažnu Srbiju za koju se zalažemo i borimo, Srbiju koja se neprekidno razvija i napreduje, raduju novim investicijama, novim radnim mestima, povećanju plata i penzija, oporavku i jačanju srpske privrede, mi ujedno imamo priliku da budemo svedoci kako pristalice ovakvog besramnog napada i dalje priželjkuju i otvoreno pozivaju na beskrupulozne napade kojima podstiču na nasilje i ubistvo. Svaki pokušaj napada na predsednika zagovornici ovakvog pravca koriste, po uigranom scenariju laži i manipulacija, kao jedini način za obračun sa predsednikom, kada već ne mogu da mu se suprotstave argumentima, radom i rezultatima.


- Uveren sam da u trenucima kada se predsednik Vučić snažno, delotvorno i odgovorno bori za budućnost Srbije kao glavno uporište zaštite i razvoja naše dece, građani Srbije to dobro prepoznaju, i da ne može mržnja, laž i poziv na prolivanje krvi da zamene i negiraju istinu i rezultate koje predsednik i naša zemlja ostvaruje i ostvarivaće još bolje, više i jače u vremenu koje dolazi - zaključio je Vidović.