12.07.2021.

17:47

Foto:

Vesti

SKANDAL NAD SKANDALIMA Đilas brani "Tabloid", Milovan Brkić pozvao na ubistvo Vučića, Tužilaštvo ćuti... Šta se krije iza želje za likvidacijom predsednika Srbije?!

Mediji koji otvoreno rade za Dragana Đilasa i njegovu političku opciju, stali su na stranu Milovana Brkića, urednika nedeljnika "Tabloid" u kome se redovno poziva na ubistvo predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Milovan Brkić je, u očajničkom pokušaju, da njegov "Tabloid" izbegne stečaj zbog duga koji su napravili, pokušao da privuče pažnju javnosti naslovnom stranom na kojoj se priželjkuje ubistvo predsednika Vučića.

Ubrzo po proglašenju stečaja, Milovan Brkić je u očaju pozvao čitaoce koje već godinama obmanjuje ezotričnim pričama i teorijama zavere da mu uplate novac kao bi se spasao "Tabloid" i kako bi njegove sulude zamisli ponovo nalazile put do štampe.

Pretnje Vučiću

Informer

Očigledno je samo da Brkić neodoljivo priželjkuje smrt Vučiću. Šta je razlog takve patološke mržnje nije poznato, ali ostaje činjenica da je nekoliko puta u javnim nastupima izjavo da je jedini spas za Srbiju Vučićeva smrt. Brkić je naveo čak i da će stradati članovi Vučićeve porodice, kao i da ih sve treba pohapsiti, čak i najmlađeg sina Vukana.

Svi đilasovski mediji redom su stali na stranu nedeljnika "Tabloid" na čijoj se naslovnoj strani našao tekst sa naslovom "Jedan pucanj može probuditi uspavanu Srbiju - Dođe vreme da se u boj krene" za koji Brkić tvrdi da nije pretnja predsedniku Srbije.

Glavni urednik magazina "Tabloid" Milovan Brkić saopštio je da, iako ga u brojnim medijima danima optužuju da poziva na ubistvo predsednika Srbije Aleksandra Vučića, od tužilaštva dobio informaciju da protiv njega nije pokrenut nikakav postupak.

Na sve ovo, Tužilaštvo nije smatralo za shodno da reaguje, niti da pozove Brkića na razgovor i postavi pitanje u kakav boj poziva građane Srbije i kakav pucanj sluti i priželjkuje. Dakle, Tužilaštvo u Srbiji ne postoji kada se nišani Vučićeva glava.