13.07.2021.

12:17

Foto: printscreen

Vesti

MI GURAMO KAMEN, A ONI SEDE, TROŠE PARE I PIJU PIVO - Naravno da su u prednosti, ali naše je da se borimo!

 

- Uvek se plašim kada pomislim da bi Srbija mogla da padne u ruke onih koji su opljačkali ovu zemlju i nisu gradili ništa decenijama. Video sam da ih je IPSOS uhvatio u laži, naravno da nisu radili nikakva istraživanja, ali ja kažem narodu da su oni u prednosti, ne samo u Beogradu, nego u Srbiji. Mi guramo kamen, ali je ostalo još mnogo toga, oni sede, troše pare, piju pivo - rekao je Vučić i dodao:

- Mi idemo sa argumentom da guramo kamen, jesmo ga daleko dogurali, ali moramo još toga da uradimo. Ljudima je lakše da budu na njihovoj strani, lakše je da ljudi budu na strani onih koji ogovaraju i kritikuju - rekao je predsednik.

Ali, istakao je Vučić, mi ćemo da se borimo.

- Mi ćemo da se borimo i nećemo da se brinemo o tome da li će oni da nas ucenjuju time šta će da objave o meni sve. Ne pada mi na pamet da se sklanjam iz zemlje niti bilo šta slično, već ću nastaviti da se borim protiv onih koji mislim da su najgori. Dok god živim, slobodarski duh u meni, duh ljubavi prema otadžbini mi neće dozvoliti da se ne suprotstavljam onima o kojima ne samo da mislim sve najgore već i koji su delaima pokazali da ne žele dobro Srbiji - poručio je Vučić.