14.07.2021.

23:47

Foto: Printscreen/Youtube/Skupština Crne Gore

Vesti

VOLI SRBIJU SAMO KAD OD NJE IMA KORISTI! KRIVI LICEMER Srbiju proglasio za genocidnu, a sin mu doktorira u Kragujevcu

Skupština Crne Gore 17. juna usvojila je sramnu rezoluciju o genocidu u Srebrenici, kojom su osudili sve Srbe iako Krivokapićev sin Miloš već nekoliko godina studira u našoj zemlji. Krivokapićev naslednik, naime, završio je Farmaceutski fakultet u Beogradu, da bi potom upisao master na Medicinskom fakultetu u Kragujevcu, a 16. juna braniće i doktorat na ovom fakultetu.

'Javna odbrana doktorske disertacije Miloša Krivokapića, pod nazivom: 'Ispitivanje antimikrobnih, antiinflamacijskih, antioksidacionih i kardioprotektivnih efekata ekstrakta sremuša, Allium ursinum L' održaće se u amfiteatru 'prof. dr Milosav Miša Kostić' Fakulteta medicinskih nauka u Kragujevcu 16. 7. 2021. godine, sa početkom u 12.00', piše na sajtu Medicinskog fakulteta.

Komentarišući ove navode, funkcioner NSD Spasoje Tomić kaže da je Krivokapićeva dvoličnost strašna.

- Čovek napada Srbiju, radi protiv Srba baš kao i Milo Đukanović, a porodicu šalje da živi, studira i radi u Srbiji?! Pa to je strašno licemerje! Kad već toliko sledi spoljnu politiku DPS, pa što ne pošalje svoje bližnje da rade i da se školuju u Prištini, Zagrebu ili Tirani?! Mada bi možda najbolje bilo da ih sve pošalje u Sarajevo. Pa neka tamo u očevo ime pišu rezolucije po ceo dan - ističe Tomić.