14.07.2021.

11:11

Foto: printscreen RTV Pink

Vesti

UVEK ĆU SE BORITI ZA SRBIJU, ZA PUTEVE I PRUGE, I NIKADA NEĆU UZETI NIŠTA ZA SEBE! Vučić "rasturio" Žaklinu sa N1! Video

 

- Ja nisam 9 miliona evra uzimao za sebe i za svoje kompanije. Rekao sam već da neću da pominjem nijedno ime pred strancima jer to nije moj običaj, sve što oni rade ja ne radim nikada. Pitao sam pitao imamo li mogućnosti, ima li u budžetu 9 miliona evra, da provere, imamo li u tekućoj budžetskoj rezervi, imamo li kroz sagledavanje dodatnih bilansa za put Donji Milanovac-Golubac i ponosan sam na činjenicu što sam dobio odgovor da imamo i da možemo da izgradimo i tih 50 kilometara pita važnog puta za istok Srbije. To nije u skladu sa svakim članom Ustava i svakog zakona, a nije u suprotnosti ni sa jednim. 

- Ja sam zadovoljan kada mi kao primedbe nalazite to da želim da se mešam u razvoj Srbije, da gradim puteve, pruge i da želim da učestvujem u razvoju Serbije, a da ne želim da se mešam u razvoj sopstvene kompanije i lično bogaćenje. Nastaviću to isto da radim, hvala Vam što ste me podstakli da odgovorim na to pitanje, činiću to i u buduće. Uvek ću se boriti za Srbiju, za nejne puteve, njene pruge, i nikada neću ništa uzeti za sebe, već ću se boriti za naš narod - rekao je Vučić.